Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Denna Bike Attitude skivbroms-bromsskiva har internationella standard-mått och används i kombination med skivbromskaliber. Bromsskivan är 180 mm i diameter och är designat till 6-bult montering. BCD-m&ari…
Läs mer
SEK 175,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Denna Bike Attitude skivbroms-bromsskiva har internationella standard-mått och används i kombination med skivbromskaliber. Bromsskivan är 180 mm i diameter och är designat till 6-bult montering. BCD-måttet är dessutom 44 mm.

Användning
Bromsskivan används till många olika cyklar, som har skivbromsar monterat. Bromsskivan kan användas både fram och bak. Du ska montera den med de 6 medföljande bultarna och därmed ska det vara 6 hål i navet.

Specifikationer

  • Vikt Bromsskiva: 140 gram
  • Bromsskivan är 1,52 mm tjock
  • 6 bultar
  • Diameter: 180 mm
  • Rostfritt stål
  • Spänning 6 till 8 Nm

Kvalitetsnivå
Denna Bike Attitude Bromsskiva används på många cyklar på marknaden och har en hög kvalitetsnivå. Denna är tillverkad i rostfritt stål och är ISO-certificerad. Dessutom är den värmebehandlad, så vridning elimineras.

Montering
De 6 bultarna spänns stegvis, tills en spänning på 6-8 Nm är uppnådd på alla bultar.

Underhåll
Du bör undvika att spruta olja eller fett på skivorna. Detta förstör både skiva och klossar. Skölj gärna med vatten efter varje tur, för att få bort smuts som sliter på delarna.

No reviews for this item.