Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Detta Tektro bromsgrepp till höger och vänster med 4-fingers grepp är ämnat till V-bromsar och mekaniska skivbromssystem. Bromsgrepp-setet har en mycket bra kvalitet med fjäder i bromsgreppet och just…
Läs mer
Erbjudandet går ut 2019-10-20
SEK 209,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Detta Tektro bromsgrepp till höger och vänster med 4-fingers grepp är ämnat till V-bromsar och mekaniska skivbromssystem. Bromsgrepp-setet har en mycket bra kvalitet med fjäder i bromsgreppet och justeringsskruvar till kabel och bromsgreppet.

Användning
Setet med Tektro bromsgrepp används primärt till vuxna cyklar av typen City Bike och Trekking-cyklar men kan även användas till andra cyklar, som har bromskaliber av typen V-broms eller mekaniska skivbromsar. Bromsgreppens bromsklinga är gummitäckta på den främre delen, för att ge en bättre komfort och ett säkert grepp.

Specifikationer

  • Bägge grepp är tillverkade i aluminium
  • 4-fingergrepp, som betyder att själva bromsgreppet har en bredd som passar till 4 fingrar
  • Bromsgrepp med stängd klämma
  • Passar till styrdiameter på 22,2 mm
  • Modell: CL 530-RS
  • Färg: Silver
  • Vikt bägge grepp ca 204 gram

MonteringDu ska vara uppmärksam på att handtagen på cykelstyret ska avmonteras innan dessa bromsgrepp kan monteras. Bromsgreppen passar till en styrdiameter på 22,2 mm, som är den mest använda. Det enda verktyget du ska använda till montering är en 5 mm insexnyckel.

Kvalitetsnivå
Tektro producerar deras komponenter i många olika kvalitetsnivåer, för att täcka alla cyklisters behov. Inom breomsgrepp till citybikes finns det totalt 5 olika. Denna modell ligger som nummer 4 i serien, där nummer 1 har bäst kvalitet.

Underhåll
Det är viktigt att de rörliga delarna samt justeringsskruven vid kablarna smörjs innan användning och därefter med passande mellanrum, som är ca en gång i månaden, beroende på hur ofta cykelns används.

No reviews for this item.