Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Dessa bromsskor från Atredo har utbytbart bromsgummi med en hög slittålighet. Du kan använda bromsskorna på en lång rad olika fabrikat av bromsar, som Shimano, Sram, Point, XLC, Tektro och …
Läs mer
SEK 65,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Dessa bromsskor från Atredo har utbytbart bromsgummi med en hög slittålighet. Du kan använda bromsskorna på en lång rad olika fabrikat av bromsar, som Shimano, Sram, Point, XLC, Tektro och Bike Attitude. I paketet får du inte bara 2 kompletta bromsskor utan även alla skruvar och mellanskivor som du behöver.

Användning
Du kan använda dessa bromsskor till cyklar med dessa bromskaliber: Shimano model Dura Ace BR-9000, BR-9010, BR-7900 - BR-7800, Ultegra BR-6800-BR-6700, Shimano "105" BR-5800, BR-5700 och BR5600, Bike Attitude, XLC, Point. Bromsskons bromsgummi är designad till att användas på aluminiumfälgar.

Specifikationer

  • Bromssko inklusive skruvar och skivor
  • Utbytbart bromsgummi
  • Passar till aluminium-bromsytor
  • Kompatibel med Shimano, Sram, Point, XLC, Tektro och Bike Attitude
  • Längd: 50 mm.

Montering
Bromsskorna är skapade med insexnyckel-skruvar och det ska användas en 4 ,, insexnyckel till montering av dessa. Det är en fördel om du använder ett par droppar olja på gänga och skruvar innan monteringen. Om du vill byta ut bromsgummit så ska skruvarna på de nuvarande bromsskorna tas av. Därefter skjuts bromsgummit ut från bromsskorna och de nya kan sen skjutas på plats och skruvarna skruvas fast igen.

Underhåll
Rengöres så att de spår som finns i själva gummit hålls fri från smuts, så att du får en bättre bromseffekt. Bromsskorna ska bytas ut när spåren i gummit har slitits bort.

No reviews for this item.