När du cyklar så behöver du ett set bromsskor med en hög slittålighet och en optimal bromseffekt. Det får du med dessa Atredo bromsskor, som har en bättre bromseffekt än mång…
Läs mer
SEK 40,00
På lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Frakt fra SEK 95 Frakt från SEK 69
'

När du cyklar så behöver du ett set bromsskor med en hög slittålighet och en optimal bromseffekt. Det får du med dessa Atredo bromsskor, som har en bättre bromseffekt än många andra jämförbara typer och fabrikat. Det beror framför allt på bromsgummits utformning och materialvalet. Bromsskorna kan användas på en lång rad olika fabrikat av bromsar, som Shimano, Sram, Point, XLC, Tektro och Bike Attitude. Setet innehåller 2 kompletta bromsskor med tillhörade skruvar och mellanskivor.

Användning
De allra flesta racercyklar, där det är monterat mekaniska bromskaliber, kan använda detta set bromsskor från Atredo. Bromsgummit är designad till användning på aluminiumfälgar.

Specifikationer

  • Bromssko inklusive skruvar och skivor
  • Kompatibel med aluminium-bromsytor
  • Passar till Shimano, Sram, Point, XLC, Tektro och Bike Attitude
  • Längd: 50 mm.

Montering
Bromsskorna har insexnyckelskruvar och det ska användas en 5 mm insexnyckel till montering av dessa. Det är en fördel att använa ett par droppar olja på gänga och skruvar före montering.

Underhåll
Rengörs så att de spår i själva gummit hålls fri från smuts, så att du får en bättre bromseffekt. Bromsskorna ska bytas ut när spåren i gummit har slits bort.

EAN: 5712934002542

No reviews for this item.