3 recensioner
Från Atredo får du ett par bromsbelägg för V-bromsar i riktigt bra kvalitet. Denna typ av bromssko är en av de mest använda i Danmark och är den som sitter på ett brett utbud av stadscyklar och mountainbikes. Tegelstenarna v…
Läs mer
Förr 19,00
SEK 13,50
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Från Atredo får du ett par bromsbelägg för V-bromsar i riktigt bra kvalitet. Denna typ av bromssko är en av de mest använda i Danmark och är den som sitter på ett brett utbud av stadscyklar och mountainbikes. Tegelstenarna visar sig därför vara mycket mångsidiga eftersom de kan användas på de flesta cyklar idag. Skorna är 70 mm långa och dras åt med insexskruvar.

Specifikationer

  • 1 uppsättning bromsbelägg
  • Typ: för V-broms kaliber
  • Monteringsskruvar och bricka ingår
  • Passar både fram och bak
  • Bör endast användas för cyklar med aluminiumfälgar, som är ganska mycket på alla cyklar idag
  • Färg Svart

kvalitetsnivå
Atredo är vårt eget märke här på Bicycle Partner och vi lovar god kvalitet med det. Kunden ska aldrig vara i tvivel om kvaliteten på produkten och kan alltid vara bekväm att använda den.

Underhåll
Rengör så att spåren i själva gummit hålls fria från smuts så att du får en bättre bromseffekt. Bromsskorna måste bytas ut när gummispåren är slitna.

EAN: 5712934005321Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
2019-06-26
Bremseklodser er ok, og de kom hurtigt.
2018-12-24
Fremragende på Juniors MTB. Reletivt enkle at få på, og glimrende bremseevne. Urimeligt meget for pengene! -og så var det let som en leg at skifte de gamle 60 mm-klodser ud med disse på 70 mm.
2018-12-03
Perfekt