Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Med dessa bromsskor från Atredo får du en hög slittålighet och en bättre bromseffekt än många andra jämförbara typer samt fabrikat. Det är speciellt utformningen av sj&a…
Läs mer
SEK 49,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Med dessa bromsskor från Atredo får du en hög slittålighet och en bättre bromseffekt än många andra jämförbara typer samt fabrikat. Det är speciellt utformningen av själva bromsgummit och materialvalet som ger den förbättrade bromseffekten. Bromsskorna passar till en lång rad olika fabrikat av bromsar, t.ex. Shimano, Avid, Point, XLC, Tektro och Bike Attitude. Setet består av 2 st kompletta bromsskor med tillhörande skruvar samt mellanskivor.

Användning
Dessa Atredo-bromsskor är designade till att användas på de allra flesta cyklar, där det finns mekaniska V-bromskaliber. Bromsgummit är ämnat för aluminium-fälgar.

Specifikationer

  • Set med två bromsskor
  • V-bromskaliber
  • Kompatibel med aluminiumfälgar
  • Passar till både fram- och bakbromsar
  • Passar till Shimano, Avid, Point, XLC, Tektro och Bike Attitude.
  • Längd på bromsgummi: 72 mm.

Montering
Bromsskorna är utrustade med insexnyckel-skruvar och det ska användas en 5 mm insexnyckel till montering av dessa. Det är en fördel att det används ett par droppar olja på gänga och skruvar innan monteringen.

Underhåll
Rengöres att de spår som finns i själva gummit hålls fria från smuts, så du får en bättre bromseffekt. Bromsskorna ska bytas ut när spåren i gummit har slits bort.

No reviews for this item.