Kundtjänst tfn T: 0410 35 01 88

Mer än 10.000 omdömen

Beställ före
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s
och vi skickar varorna i morgon

Toorx

Toorx är ett märke från producenten Garlando, som sedan 1954 har arbetat på att kombinera deras rötter i den industriella traditionen med förbättring och innovation. Den stora fabriken i Pozzolo Formigaro, Italien är hem för produkterna som skapade historien för företaget, nämligen fotbollsbord, biljardbord, pingpong-bord och air hockey-bord. Dessa skapades utifrån ett resultat av en symbios mellan design, avancerade teknologier och år av forskning.

Förmågan av se framåt beror inte bara på kontinuerlig teknisk och organisationsmässig innovation, utan även kapaciteten att förstå, och ibland förutse, marknaden.

För att kunna tillfredställa sina kunders krav på utveckling och utrustning introducerade Garlando nya produkter samt märken inom sportutrustning och fitness.

När märket Toorx registrerades i Europa visade företaget deras vilja att vidga horisonten, med början inom home fitness. Toorx produkter har en hög nivå på design samt kontruktion, som hela tiden utvecklas genom forskning och innovativa lösningar, för att tillmötesgå alla typer av konsumenter.

Viser 1 til 2 (af i alt 2 produkter)

Fri frakt
Med denna Toorx BRX-60 motionscykel blir ditt vardagsrum, gästrummet, sovrummet eller hobbyrummet förvandlat till ditt eget privata motionscenter. Fitnesscykeln är försedd med ett 7 kg svänghjul och h... Toorx | Varunummer: 7107-01 Produktblad: Download PDF
Viser 1 til 2 (af i alt 2 produkter)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad runt de bästa priserna, senaste varorna och bra erbjudanden - Anmäl dig till vårt nyhetsmail
Vi behandlar nedanstående upplysningar förtroligt. Läs mer om vår personuppgifters-politik här.