Kundtjänst tfn T: 0410 35 01 88

Mer än 10.000 omdömen

Beställ före
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s
och vi skickar varorna i morgon

Tioga

Tioga kommer från Japan och grundades 1978 med målet att förbättra upplevelsen av att cykla. Med denna enkla princip har de producerat många välkända cykelkomponenter och satte standarder som håller än idag.

Tiogas innovativa anda ger dem modet att ta chanser, när inte andra kan eller törs. Det betyder inte att alla deras idéer är perfekta men de glömmer aldrig orsaken till att de existerar. Det är denna anda som har drivit Tioga sedan 1978 och som fortfarande gör det idag.

Tioga-produkter är primärt de delar på cykeln som har betydelse för cyklisten. Det innebär produkter som handtag, styre, frampinne, sadelpinne, pedaler, sadlar, bromsklossar, däck och slangar. Valet av dessa delar har gjorts utifrån en vision om att skapa revolutionerande komponenter, som gör en skillnad för konsumenten och som får cykeln att bli mer bekväm att köra på.

Tiogas duktiga ingenjörer och produktutvecklar har, tillsammans med professionella cyklister, skapat en rad nyheter till cykelindustrin och cykelbranschen.

Tioga är nog mest kända för deras däck till BMX och mountainbikes, som används av den absoluta toppen av professionella BMX-körare och mountainbike-körare.

Viser 1 til 13 (af i alt 13 produkter)

Tioga Acentia sadel modell Urbani till cyklisten som vill ha en bred, komfortabel sadel. Den är uppbyggd med gel-inlägg, som ger mer komfort och ett behagligt stöd mot sittbenet. Denna modell har ett ... Tioga | Varunummer: 070506
Viser 1 til 13 (af i alt 13 produkter)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad runt de bästa priserna, senaste varorna och bra erbjudanden - Anmäl dig till vårt nyhetsmail
Vi behandlar nedanstående upplysningar förtroligt. Läs mer om vår personuppgifters-politik här.