Kundtjänst tfn T: 08-525 038 90

Mer än 10.000 omdömen

Beställ före
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s
och vi skickar varorna i morgon

Squirt

Squirt är ett vaxbaserat och långtidsverkande kedjesmörjmedel till cykelkedjor. Detta smörjmedel har unika egenskaper, som gör det perfekt till alla typer av cykling. Squirt är utvecklat för att ge en bättre smörjning, som håller längre och förlänger kedjans levnadstid.

Squirt finns i 120 ml och 500 ml oljetuber.

Skillnaden på Squirt och vanliga kedjeoljor märks speciellt under extrema väderförhållanden. På grund av den kemiska sammansättningen i Squirt blir det aldrig stopp i tuben och den är alltid enkel att arbeta med. Squirt är även 100% nedbrytbar i naturen!

Squirt är involverade i en lång rad aktiviteter, för att göra reklam för cykelsporten i hela Europa. Squirt använda av flera olika Pro-Tour teams, både inom race och MTB. Squirt är ett stort namn, speciellt i MTB-världen, på grund av den långa hållbarheten, den goda smörjningsförmågan och för att den inte smutsar ner lika mycket som vanliga oljor.

Det är viktigt att rengöra kedjan innan användning av detta kedjesmörjmedel, eftersom vaxet bildar en hinna runt kedjan. Det är viktigt att gammal smuts inte stängs in i denna hinna.

Viser 1 til 4 (af i alt 4 produkter)

Squirt Lube är ett 120 ml vax-/vattenbaserat smörjmedel, som innehåller 40% vax. Andra vaxbaserade smörmedel innehåller oftast 15-20%. Squirtlube är producerad utan lösningsmedel och produkten är därm... Squirt | Varunummer: 100-2 Produktblad: Download PDF
Viser 1 til 4 (af i alt 4 produkter)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Registrera dig och få specialerbjudanden, tips och nyheter. Nyhetsbrevet kommer ut 1-3 gånger i månaden.