Kundtjänst tfn T: 0410 35 01 88

Mer än 10.000 omdömen

Beställ före
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s
och vi skickar varorna idag

Roxa

År 1980 beslsutades sig Rosato-bröderna Lorenzo, Giuliano, Elvio och Giuseppe för att arbeta ihop i en liten verkstad i Asolo och montera pjäxor åt de viktigaste märken i Montebelluna-området (som Scarpa, Nordica m.m.). Under de efterföljande åren kände sig bröderna mer och mer säkra på att starta deras eget företaget. År 1992 började La Rocca själva producera rullskridskor och inlines med sitt eget märke Roxa.

Idag är Roxas produkter berömda över hela världen för den goda kvalitén och priser. Den avgörande milstolpen kom år 2000, när Kneissl föreslog till Rosato-bröderna att de skulle producera och montera ihop pjäxor till de kända märken Raichle-Kneissl. Detta samarbete fortsatte i 3 år. Ett annat genombrott kom 2003, då bröderna bestämde sig för att utveckla en ny serie formar till pjäxor och startade en ny kollektion med deras egna Roxa-märke.

Detta val blev en stor succé och bidrog till verksamhetens växt. Idag är Roxa en av de ledande märken inom pjäxor, rullskridskor och inlines. De är en av de mest efterfrågade inom rullskridskor och detta har varit möjligt tack vare lång erfarenhet, passion för arbetet samt en ambition till förbättring. Sedan 2003 har Roxa blivit bilden av perfektion, hög prestanda och pålitlighet.

Viser 1 til 2 (af i alt 2 produkter)

Fri frakt
675:-
Lägg till i korgen Bästa pris-garanti - hittat billigare?
Fri frakt
675:-
Lägg till i korgen Bästa pris-garanti - hittat billigare?
Viser 1 til 2 (af i alt 2 produkter)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad runt de bästa priserna, senaste varorna och bra erbjudanden - Anmäl dig till vårt nyhetsmail
Vi behandlar nedanstående upplysningar förtroligt. Läs mer om vår personuppgifters-politik här.