Kundtjänst tfn T: 08-525 038 90

Mer än 10.000 omdömen

Paket skickas fr.o.m. måndag d. 22 april, på grund av helgdagar.

Roland

Roland specialiserar sig på cykelkärror och har ett stort utbud. Företaget har sin bas i Tyskland, där produkterna även produceras.

Allt handlar om smarta och snygga transportlösningar på cykel, som är Rolands specialitet.

Efter mer än 25 års erfarenhet och uppbyggning av kompetenser samt nätverk har Roland utvecklat sig till att bli en av de ledande verksamheter inom produktion och distribution av hjul och kärror, som passar alla möjliga slags cyklar. Roland fortsätter att utnyttja deras ledarposition till att utveckla och förbättra de smarta transportsystemen inom cykelkärror.

Grunden till Rolands framgång ligger i kunskapen som byggts upp inom organisationen; medarbetarnas kompetenser, Rolands verksamhetskultur runt att kvalitén ska vara hög, Rolands stora flexibilitet och inte minst en bra kundservice samt uppföljning på frågor från kunder.

Styrkan hos Roland ligger i ett stort sortiment, som kan levereras i önskat antal inom förhållandevis kort tid.

Här kan också läggas till att Roland kontinuerligt söker nya och bättre lösningar, så man kan fortsätta vara ledande på denna marknad. Rolands dedikerade team arbetar konstant för att förbättra kvalitén på produkterna och därmed ge mer värde till kunderna.

Viser 1 til 2 (af i alt 2 produkter)

Fri frakt
Cykelkärra Roland Big Boy 16" hjul
På lager
Cykelkärra för montering vid sadelpinnen. Kärran har 16 x 1,75” (47-305)-hjul, ramen är i stål och koppling till själva cykeln medföljer. Snabb montering så du snabbt kan använda den. Användnin... Roland | Varunummer: 3091502600
Spara 9 %
Fri frakt
Om du är trött på tunga inköpspåsar och inte har tillräckligt med plats på cykeln, så är denna Roland Cykelkärra det perfekta valet. Med denna Roland-kärra får du en allsidig kärra som enkelt kan mont... Roland | Varunummer: 3091500000
Erbjudandet går ut: 30/04-2019 00:00
Förr: 1 485:-
1 349:-
Viser 1 til 2 (af i alt 2 produkter)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Registrera dig och få specialerbjudanden, tips och nyheter. Nyhetsbrevet kommer ut 1-3 gånger i månaden.