Kundtjänst tfn T: 0410 35 01 88

Mer än 10.000 omdömen

Beställ före
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s
och vi skickar varorna på söndag

Profile Design

Profile design har nästan 30 års erfarenhet av utveckling av produkter till triathlon, där aerodynamik ska kombineras med kraftöverföring och inte minst komfortabel cykling.

Profile Design var bland de första med att sätta fokus på de cykeldelar till triathlon som många behövde. Företaget har sedan 1988 satt nya standarder på delar till triathlon-atleten, när det gäller cykling.

Profile Design har tagit några mycket modiga steg och har verkligen flyttat gräner för de komponenter man kan sätta på sin triathlon-cykel, för att öka sin prestation. Triathon-atleter dras mot Profile Design för att dra fördel av den senaste teknologin inom produkter speciellt utvecklade med ändamålet att uppnå den perfekta aerodynamiken i alla cykelns komponenter.

Profile Design levererar alla delar till triathlon-cykeln, förutom cykelns ram. Med fokus på produkter av hög kvalitet, aerodynamik och inte minst inställningsmöjligheter levererar de mycket eftertraktade komponenter till triathlon och tempolopp.

Hos många andra producenter av cykeldelar man man spridit sin kunskap inom cykeldelar generellt, men hos Profile Design gör man inget annat än delar till triathlon. Med många års erfarenhet och de rätta testmiljöerna ger det en stor expertis inom utveckling av triathlon-utrustning.

Innan man började att tänka på speciell utrustning till triathlon och tempolopp la man riktigt mycket tid på att optimera cykelryttarens ställning. Idag har man stor fokus på hur en cykelryttare sitter på en triathlon- eller tempolopp-cykel, men även på betydelsen av den rätta utrustningen på cykel. Man har framför allt fått upp ögonen för cyklistens cykelkläder och hjälm. Några av de mest kända produkterna i denna kategori av utrustning är vätskesystem och triathlon-byglarna.

Profile Design Vätskesystem

Det finns många olika typer av vätskesystem till cyklar. Allt från vanliga vattenflaskor monterade i en flaskhållare, drickryggsäckar och vätskesystem till triathlon-byglar. Den sistnämnda är den som Profile Design är mest känd för men de levererar också flaskhållare till sadel och till att sätta på sadelpinnen.

De vanliga flaskhållarna monteras på cykeln, men de skapar lite vindmotstånd. Om man kör tempolopp eller triathlon så vill man optimera så mycket som möjligt, för att minska vindmotståndet. Den som inte vill ha ett vätskesystem monterat på cykelns triathlon-byglar använder sig oftast av möjligheten att sätta en enkel eller dubbel flaskhållare bakom cykelns sadel eller på sadelpinnen. Genom att välja denna placering skapar flaskhållaren och flaskan minimalt med vindmotstånd, eftersom de endast påverkas av den turbulens som skapas bakom cykelryttaren.

 

X

Viser 1 til 10 (af i alt 10 produkter)

Profile Design | Varunummer: PR-ACRKIT-X
339:-
Lägg till i korgen Bästa pris-garanti - hittat billigare?
Profile Design Drive Tape - Styrlinda
På lager
Profile Design | Varunummer: PR-TACORDR-X
215:-
Lägg till i korgen Bästa pris-garanti - hittat billigare?
Spara 30 %
Fri frakt
Profile Design | Varunummer: PR-20-RHOZTTXXX
Erbjudandet går ut: 21/07-2019 00:00
Förr: 1 485:-
1 039:-
405:-
Lägg till i korgen Bästa pris-garanti - hittat billigare?
Viser 1 til 10 (af i alt 10 produkter)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad runt de bästa priserna, senaste varorna och bra erbjudanden - Anmäl dig till vårt nyhetsmail
Vi behandlar nedanstående upplysningar förtroligt. Läs mer om vår personuppgifters-politik här.