Panaracer

Panaracer grunades i Japan 1953, där de började att producera gummi. År 1978 började Panaracer att endast producera cykeldäck. Panaracer är den sista däckproducenten som finns kvar i Japan och att producera på hemmaplan ger större möjligheter att hålla den stränga kvalitetskontrollen. Panaracer har ingenjörer som konstant utvecklar nya däck, mönster och slitbanor, för att hela tiden optimera Panaracer-däcken.

Det faktum att det inte är långt mellan utveckling och produktion har gjort Panaracer till en av de ledande däckproducenterna i världen.

Panaracer-däcken är tillverkade med de finaste, handplockade råvarorna för att skapa bästa möjliga gummiblandningen.

Under 50 år har Panaracer endast fokuserat på cykeldäck och därför har de skapat några av de mest banbrytande däcken någonsin, som använts på nya fabriksmonterade cyklar samt sålts till cykelbutikerna. Däcken har även satt ett stor prägel på MTB-sporten, som gör att de fortfarande idag produceras, på grund av den stora efterfrågan på marknaden.

Panaracer - Tourguard Plus - Däck - 26x1,75 (44-559)
Panaracer - Tourguard Plus - Däck - 26x1,75 (44-559)
Slut på lager
Panaracer Tourguard Plus är ett mycket pålitligt däck till stadskörning, touring och till cyklisten som inte vill ha punktering. AnvändningMed sina 940 gram och 4,5 mm gummi-inlägg är Pana…
Panaracer | SKU: 3415150
SEK 199,00
Produkter per sida