Kundtjänst tfn T: 0410 35 01 88

Mer än 10.000 omdömen

Beställ före
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s
och vi skickar varorna i morgon

Mango

Mango sport system är företaget bakom Mango-hjälmarna, som har producerat sedan 1990. Ända från starten har Mango stått för hjälmar med mycket hög standard. Deras filosofi när de producerar hjälmar är säkerhet, kvalitet och design. Dessa tre element går genom allt de gör, ända från idé till den färdiga hjälmen. Alla hjälmar produceras i Italien framställs alla i deras egna stöpformar. Det betyder att det inte finns andra hjälmar med samma invändiga utformning.

Genom att producera hjälmarna i Italien säkerställer Mango en jämn kvalitet, utveckling av nya produkter och optimala framställnings-metoder.

En av de detaljer som Mango genom tiderna har fått mycket beröm och erkännanden för är deras spänne och låssystem. Systemet kan hanteras med endast en hand, som ger en snabb öppning av spännet och samtidigt riskerar man inte att få skinnet i kläm.

Dessutom kan själva spännet justeras med hjälp av en knapp på spännet. Hakremmen spänns eller lossas med hjälp av knappen och därför behöver man inte justera remmarna först.

Storleken på hjälmen justeras enkelt med en skruv i nacken på hjälmen. Det är därför en hjälm med en fantasisk användarvänlighet.

Viser 1 til 3 (af i alt 3 produkter)

Denna Mango Scatto-hjälm är utvecklad i en fin design med många olika egenskaper. Hjälmen kan användas som cykelhjälm men även som skidhjälm, vid köp av ett vinterkit. Denna cykelhjälm är utrustad med... Mango | Varunummer: 950151X7
445:-
Lägg till i korgen Bästa pris-garanti - hittat billigare?
Mango | Varunummer: 9505001X
245:-
Lägg till i korgen Bästa pris-garanti - hittat billigare?
Spara 15 %
Denna Mango Scatto cykel- och skidhjälm kan användas både sommar och vinter. Vid köp av ett vinterkit kan denna godkända hjälm förvandlas till en skidhjälm. Cykelhjälmens hakspänne gör att huden inte ... Mango | Varunummer: 950160XX
Förr: 475:-
405:-
Lägg till i korgen Bästa pris-garanti - hittat billigare?
Viser 1 til 3 (af i alt 3 produkter)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad runt de bästa priserna, senaste varorna och bra erbjudanden - Anmäl dig till vårt nyhetsmail
Vi behandlar nedanstående upplysningar förtroligt. Läs mer om vår personuppgifters-politik här.