Kundtjänst tfn T: 0410 35 01 88

Mer än 10.000 omdömen

Beställ före
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s
och vi skickar varorna i morgon

Kenda

Kenda kommer från Taiwan och grundades 1962. De är med mer än 50 års erfarenhet några av dem som satt standarder inom bland annat cykeldäck. Genom åren har Kenda byggt upp ett bättre däck till krävande aktiviteter, som flera cyklister idag utsätter deras cyklar för.

Kendas stora erfarenhet av produktion av däck till många olika typer av fordon, som bilar, ATV och många andra, har gett dem den fördelen att deraa kunskap därifrån gjort att de kan utveckla cykeldäck i en hög kvalitet. De vet precis vad som gör ett däck bättre och pålitligt.

Kenda bygger deras produktion på solida produkter, som ger konsumenten det bästa. Däcken är utformade ner i minsta detalj, för att gå nutidens utmaningar till mötes.

För att hålla jämna steg med de skiftande behoven är Kendas ingenjörer konstant igång med att göra förbättringar, för att öka hållbarheten och den samlade prestationen. De har som mål att sätta se till att konsumenterna kan komma vidare.

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Passar till rullstol. Denna 200 x 50 ( 7 x 1 3/4") slang har bilventil och slangen är gjord av butyl: ett syntetiskt gummimaterial som utmärker sig genom sin goda flexibilitet, lufttäthet och skydd m... Kenda | Varunummer: 9920030
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad runt de bästa priserna, senaste varorna och bra erbjudanden - Anmäl dig till vårt nyhetsmail
Vi behandlar nedanstående upplysningar förtroligt. Läs mer om vår personuppgifters-politik här.