Kundtjänst tfn T: 0410 35 01 88

Mer än 10.000 omdömen

Beställ före
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s
och vi skickar varorna i morgon

Kalloy

Kalloy kommer från Taiwan och grundades år 1980. De är än idag en av de ledanden inom produktion av aluminium-delar i mycket hög kvalitet. Som leverantör till bland annat cykelfabriker av OEM-delar är Kalloy, med sin kvalitet, kända som en professionell, trovärdig och ledande leverantör.

Produktionen består av vanliga sadelpinnar, stötdämpande sadelpinnar, frampinnar till racercyklar/vanliga cyklar/mountainbikes, syren till vanliga cyklar/mountainbikes/racercyklar, barends till mountainbike och sadelrörsklammor.

Kalloy använder endast material av högsta standard och det gåller både aluminium och karbon-material, som med deras produktions-färdigheter ger en pålitlig och stark produkt. Oavsett om man väljer komponenter inom 3D-smide, varmt smide, kallt smide eller svetsat så blir man imponerad över den precision och färdighet som visar sig i det färdiga resultatet.

Kalloys tester av produkterna, där de utsätts för dynamiska gupp, ger bästa möjliga kvalitet.

Den framgång Kalloy har beror på deras produtkvalitet och den kundnöjdhet från alla cykelfabrikerna och användarnas tillfredställelse världen över.

Med rätt anda, som Kalloy har, de rätta komponenterna, den rätta teknologon, design och genom att hålla rätt fokus och en fantastisk kundservice, har man en vision om att behålla sin succé även i framtiden.

 

Viser 1 til 11 (af i alt 11 produkter)

Sadelpinne i aluminium 400mm lång svart
Delvis på lager- se status i rullistan Få mail ved hjemkost
Kalloy | Varunummer: 761-XXX
205:-
Lägg till i korgen Bästa pris-garanti - hittat billigare?
Viser 1 til 11 (af i alt 11 produkter)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad runt de bästa priserna, senaste varorna och bra erbjudanden - Anmäl dig till vårt nyhetsmail
Vi behandlar nedanstående upplysningar förtroligt. Läs mer om vår personuppgifters-politik här.