Kundtjänst tfn T: 0410 35 01 88

Mer än 10.000 omdömen

Beställ före
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s
och vi skickar varorna idag

Herrmans

Herrmans grundades 1958 av Bernhard Herrmans och hans fru Lisbeth. Från början producerades det fälgband på helgerna, på hyrda masliner hos en av de andra plastfabrikerna i Finland. I starten var det också endast försäljning i hemlandet, men när efterfrågan steg började Herrmans, år 1966, exportera til Norge. Samma år köpte Herrmans sin första plastmaskin, som installerades i Herrmans egna sovrum.

Efterfrågan fortsatte med att stiga och 1969 köpte Herrmans sin första sprutstöpsmaskin. Först 1970 började Herrmans producera reflexer, bland annat den berömda armen i orange, som monterades på pakethållaren och kunde vikas ut, så trafikanterna inte kom för nära cyklisten. Genom att automatisera produktionen av fälgband blev Herrmans en av de största leverantörerna till den europeiska marknaden.

1982 blev året då Herrmans började framställa kedjeskärmar och eftersom Sverige 1986 gjorde eker-reflexer lovpliktiga gick den snabbt framåt med produktionen och arbetsstyrkan steg till 110 medarbetare.

År 1989 introducerade Herrmans de första LED-baserade lyktorna på marknaden för cyklar och Herrmans har sedan dess varit ledande med cykellyktor i funktionell design samt en fantastisk hållbarhet.

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Laglig cykelbelysning
Baklykta Herrmans till pakethållare
På lager
Denna baklykta av god kvalitet ska monteras på din pakethållare. Lyktan är mycket driftsäker och ger, med sina två LED-lampor, ett bra ljus. En stor, röd reflex är inbyggd i baklyktan. Säkerhetsmässig... Herrmans | Varunummer: 91000040
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad runt de bästa priserna, senaste varorna och bra erbjudanden - Anmäl dig till vårt nyhetsmail
Vi behandlar nedanstående upplysningar förtroligt. Läs mer om vår personuppgifters-politik här.