Kundtjänst tfn T: 0410 35 01 88

Mer än 10.000 omdömen

Beställ före
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s
och vi skickar varorna i morgon

FSA

FSA är ett amerikanskt/italienskt företag, som producerar en lång rad delar till både vardagscykeln och race, som triathlon, mountainbike och landsvägscyklar.

FSA är en förkortning av Full Speed Ahead, och som namnet antyder är det mest delar till den kräsne cyklisten i skogen eller ut på landsvägen. FSA var bland de första som framställde sadlar, styren, sadelpinnar, frampinnar och cykelhjul i karbon. Fast de framställer också en rad cykeldelar i aluminium.

FSA är ett starkt märke och har utmärkt sig stort i den internationella cykelvärlden och inte minst genom samarbetet med många av de största stjärnorna inom cykelsporten samt deras team. Det finns knappast några lopp eller tours som FSA inte har varit en del av genom tiderna.

Samarbetet med alla dessa elitidrottare och team ger ingenjörerna hos FSA en enastående möjlighet att prova deras nya produkter innan de blir tillgängliga offentligt.

Även vardagscyklisten stöter på FSA, eftersom de framställer bl.a. styren, frampinnar, sadelpinnar, vevpartin och vevlager i aluminium.

Många av de nya trick-sparkcyklarna har styrlager från FSA.

Motionärer stötet ofta på speciellt vevpartin, styren, frampinnar och hjulset från FSA.

Amatör-cykelryttare i hela världen använder dagligen delarna från Full Speed Ahead, oavsett om det är på triathlon-, mountainbike- eller racercykeln.

Viser 1 til 3 (af i alt 3 produkter)

Stark och tyst 11 växlars-kedja från FSA Team Issue, till användning på 11 växlars utvändiga växelsystem. AnvändningKompatibel med bl.a. Shimano, Campagnolo och Sram till 11-växlars utvändiga växelsy... FSA | Varunummer: 853605020
FSA Team Issue kedja till 10 växlars utvändiga växelsystem till både race och mountainbikes. AnvändningTill användning i utvändiga växelsystem (där man kör med 10 på bakhjulet) Specifikationer Ko... FSA | Varunummer: 853600003007360
Team Issue kedja från FSA till 9 växlars utvändiga växelsystem. AnvändningTill användning på utvändiga 9 växelsystem (med 9 klingor på bakhjulet) till både racer och mountainbikes. Kompatibel med bl.... FSA | Varunummer: 853605014
Viser 1 til 3 (af i alt 3 produkter)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad runt de bästa priserna, senaste varorna och bra erbjudanden - Anmäl dig till vårt nyhetsmail
Vi behandlar nedanstående upplysningar förtroligt. Läs mer om vår personuppgifters-politik här.