Kundtjänst tfn T: 0410 35 01 88

Mer än 10.000 omdömen

Beställ före
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s
och vi skickar varorna idag

Esge

Esge, eller Pletcher som företaget heter, kommer från Schweiz och är mesta kända under namnet Esge. Därför används detta namn oftast på produkterna. Företaget grundades år 1919 och producerar cykelstöd, cykel-pakethållare och färdiga beslag till produktionen av cykelramar, så det redan från fabriken är förberett till bland annat montering av cykelstöd, utan behov av extra beslag. Fabriker har 40 anställda i sälj- samt produktionsavdelningarna och distribuerar idag produkter till en lång rad europeiska länder och USA.

Kvalitet är målet för hela ledningen och produktionen. Detta kräver ett starkt samarbete mellan alla avdelningar i verksamheten.

Deras kvalitet och engagemang drivs av en dynamisk process och ledning. Utvecklingen sker genom ekonomisk och systematisk hantering, som gör att de håller fokus på marknaden och kundernas efterfrågan. Esge vill behålla ett bra förhållande till deras kunder och leverantörer. Utval av leverantörer baseras på krav och kvalitet.

Esge har hela tiden en regelbunden kontakt med kunderna och aktörer på marknaden, för kundnöjdhet och för att maximer kvalitetskraven.

I norden är Esge mest kända för deras unika cykelstöd, som finns i en lång rad olika modeller och har genom åren visat sig bara några av de absolut bästa på marknaden.

Viser 1 til 12 (af i alt 12 produkter)

Viser 1 til 12 (af i alt 12 produkter)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad runt de bästa priserna, senaste varorna och bra erbjudanden - Anmäl dig till vårt nyhetsmail
Vi behandlar nedanstående upplysningar förtroligt. Läs mer om vår personuppgifters-politik här.