Kundtjänst tfn T: 0410 35 01 88

Mer än 10.000 omdömen

Beställ före
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s
och vi skickar varorna i morgon

Duro

Duro Tires är från Taiwan och producerar däck samt slangar till en lång rad olika fordon, som bilar, ATV, motorcyklar, Go Cart och cyklar. Cykeldelen är såklart den del vi har med att göra.

Duro Tires grundades 1945, med idén om att kunna erbjuda konsumenterna produkter av en fantastisk kvalitet till ett bra pris. Erfarenheten av så många år med produktion har get Duro Tire en djup förståelse för hur man producerar cykeldäck och slangar i en hög kvalitet och gör att de vet vilket behov konsumenten har.

Förutom huvudkontoret i Taiwan har man även en stor avdelning i USA och fabriker i Thailand samt Kina.

Hållbarhet är den ledande principen bakom allt som fabriken gör och detta fortsätter de ha i fokus. Duro Tires har en brett omfång teknisk kapacitet och de testar alla produkter grundlig, för att säkerställa konsumentens säkerhet.

Alla Duro-produkter är designade för att ge maximal prestanda och leva upp till de stränga krav som ställs världen över. Detta resulterar i en fantastisk produkt av hög kvalitet.

Duro Tires är i dag representerade på viktiga, strategiska områden runt om i världen och är vana vid att hantera allt från produktion, hantering, frakt och försäljning till mesta delen av världen.

Vi har valt att sälja de produkter från Duro Tires som vi tycker passar bra till den svenska marknaden, men vi håller koll på marknaden och dess produktutveckling, så vi också följer med.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad runt de bästa priserna, senaste varorna och bra erbjudanden - Anmäl dig till vårt nyhetsmail
Vi behandlar nedanstående upplysningar förtroligt. Läs mer om vår personuppgifters-politik här.