Kundtjänst tfn T: 0410 35 01 88

Mer än 10.000 omdömen

Beställ före
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s
och vi skickar varorna i morgon

Driveline

Driveline är från Taiwan och producerar en lång rad slitage-delar och tillbehör till cyklar. Företaget heter JYE-SEN, men lanserar alla deras produkter under namnet Driveline. Företaget har många års erfarenhet av produktion och leveranser till OEM och ODM produktions-företag. Fast de har själva all utrustning som krävs för att vara oberoende och självständiga i produktionen och test av produkterna.

Produktionen består primärt av klingor, vevpartin, pedalarmar och andra komponenter till cyklar inom denna kategori. Forskning och kontinuerlig förbättring av produkterna är en av orsakerna till en stark färdig produkt.

Driveline-produkter är utarbetade med konsumenten i centrum och man försöker hela tiden leva upp till de nya krav som ställs från konsumentens sida och har en stor produktutveckling, som är ett måste för att anpassa sig till en marknad där det hela tiden kommer nya delar.

Driveline distribuerar till en lång rad länder och med ett brett omfång av behov. Vi har valt ut de komponenter som vi, med vår erfarenhet, tycker är intressant för den svenska konsumenten och vi kommer följa utvecklingen av nya produkter noga, så vi är redo med det senaste, så fort det är intressant för denna marknad.

Viser 1 til 11 (af i alt 11 produkter)

Viser 1 til 11 (af i alt 11 produkter)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad runt de bästa priserna, senaste varorna och bra erbjudanden - Anmäl dig till vårt nyhetsmail
Vi behandlar nedanstående upplysningar förtroligt. Läs mer om vår personuppgifters-politik här.