CST

CST (Cheng Shin Tire) är från Taiwan och producerar många olika typer av däck, som cykeldäck och slangar, som distribueras över hela världen. CST har idag över 20 000 anställda och är världens största producent av cykedäck samt slangar och de har en lång rad produkter till cyklar, men även till många andra kategorier.

CST distribuerar idag till mer än 150 länder med deras breda utbud av däck och slangar. Produktionen består av däck och slangar till cyklar, motorcyklar, terränggående fordon, bilar, lastbilar, gaffeltruckar, lantbruksmaskiner, gräsklippare och andra trädgårdsmaskiner.

Produktionen sker på tre fabriker, som ligger i Xiamen, Kina och har produktionsutrustning i världsklass. Innovativ teknologi och en stor vikt på kvalitet, leverans och kundnöjdhet. CST håller de strängaste internationella standarder och har fått certifiakt och utmärkelse, som DOT (US Department of Transporation) certifikat, ISO9001, E-Mark, TS 16949 och Kinas välkända märke Award.

CST är, med hjälp av en första klassens framställningsprocess och mycket effektiv logistik, en av den som sätter standarden för expertis inom däck- och slang-industrin. För CST är kvalitet, integritet och service mer än bara ord. Det går igenom från verksamhetens topp till personalen på golvet i fabriken.

Hela deras slang-sortiment av standard-slangar utmärker sig genom att ha en fantastiskt hållbar vulkanisering vid ventilerna och en slangväggs-tjocklek på 0,97 mm, som gäller hela vägen runt slangen. Det finns slangar som är lättare än dessa slangar men till vanlig vardagscykling och till cykelmotionärerna är det att bra val och några vi rekommenderar.

X