Kundtjänst tfn T: 0410 35 01 88

Mer än 10.000 omdömen

Beställ före
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s
och vi skickar varorna idag

Braucke

Braucke är en välkänd tysk firma, som alltid tillverkat cykelkärror av högsta kvalitet samt tillbehör till deras cykelkärror. Braucke är ett familjeägt företag som i skrivandets stund är inne på den tredje generationen.

Braucke cykelkärror är utvecklade, designade och producerade i Tyskland. Alla cykelkärror bär prägel av tysk kvalitet och är välgjord design. Tyskarna har alltid varit kända för deras välgjorda design och höga kvalitet, oavsett om det är cykelkärror eller bilar. Tyskt är alltid bra!

Braucke levererar många olika cykelkärror samt tillbehör till cykelkärror, som bland annat presenningar till deras kärror.

Primärt används deras cykelkärror som tidningskärror till unga, som kräver en stor, stark och solid kärra till vardagens utmaningar med tidningar och reklam. Många som bara har sin cykel kan även har stor glädje av cykelkärran från Braucke, som många även använder som transportvagn i stället för en stor, dyr bil.

De kan monteras på riktigt många cyklar från 26" och uppåt. Cykelkärrorna från Braucke är producerade för att göra vardagen enklare för personer som inte har bil.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad runt de bästa priserna, senaste varorna och bra erbjudanden - Anmäl dig till vårt nyhetsmail
Vi behandlar nedanstående upplysningar förtroligt. Läs mer om vår personuppgifters-politik här.