Kundtjänst tfn T: 0410 35 01 88

Mer än 10.000 omdömen

Beställ före
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s
och vi skickar varorna i morgon

Anuy

Anuy är ett holländskt företag, som sedan 1954 har framställt och sålt regnkläder i många olika varianter och till många ändamål. Anuy har genom tiderna varit ledande inom design och innovation, där deras designers följer utvecklingen i modevärlden. De nya tendenserna i världen förvandlas till modeller som kan tillfredställa både barn och deras föräldrar. Det är skillnad på vad föräldrar efterfrågar för regnkläder till sina barn och vad som attraherar cyklisten, som ska skydda sig mot regn till och från arbetet.

Hur regntätt ett set regnkläder är mäts genom ett vattentryck. Det framgår av EUs direktiv att man anser ett tyg som vattentätt vid ett vattentryck på över 1500 mm. Anuy gör endast deras regnkläder i tyg med ett vattentryck från 3000 mm, med andra ord ett vattentryck som är minst dubbelt så stort som krävs.

År 1976 utvecklade Anuy Nylonino, som är ett nylonbaserat material, som lagts samman med en vattentät plastbeläggning, som gör att Nylonino endast är 0,16 mm tjockt. Till deras andningsbara produkter använder de Porino, som är speciellt microfiber, som låter kroppen bli av med den överskottsvärme den producerar.

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Regnset Anuy Rimini till barn i en skön design med tejpade sömmar och en uppsjö av detaljer. Till blåsiga, våta och regniga dagar, på dagis, i skolan, på fritids eller bara utomhus. Regnsetet är bekvä... Anuy | Varunummer: KP1200XXX
339:-
Lägg till i korgen Bästa pris-garanti - hittat billigare?
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad runt de bästa priserna, senaste varorna och bra erbjudanden - Anmäl dig till vårt nyhetsmail
Vi behandlar nedanstående upplysningar förtroligt. Läs mer om vår personuppgifters-politik här.