Kundtjänst tfn T: 08-525 038 90

Mer än 10.000 omdömen

Paket skickas fr.o.m. måndag d. 22 april, på grund av helgdagar.

Alpina

I Italien ligger Lomagna, där en av världens producenter av ekrar och nipplar håller till. Det är Alpina Raggi S.p.A. De har producerat ekrar och nipplar till cyklar i Lomagna sedan 1926. Under tiden har sortimentet utvidgats till att även innehållar ekrar, fälgar och kompletta hjul till motorcyklar.

Alpinas cykelsortiment omfattar en rad olika eker- och nippel-typer. Alpina har, via deras mycket innovativa utvecklingsavdelning och täta samarbete med Breda scientific Institute och Milan, som gör de flesta tester och kvalitetskontroller, gjort väldigt många bra produkter. Till exempel var Alpina Raggi de första med en självlåsande nippel, som gör efterspänning av hjul överflödigt.

Alpina Raggi är också underleverantörer till en rad av världens största hjulproducenter. Alpina Raggis eker-sortiment sträcker sig från en vanlig rostfri eker till aerodynamiska ekrar med extra låg vikt och stor styvhet.

Viser 1 til 3 (af i alt 3 produkter)

Spara 13 %
Alpina | Varunummer: 22D60F52-100
Erbjudandet går ut: 30/04-2019 00:00
Förr: 155:-
135:-
Viser 1 til 3 (af i alt 3 produkter)

Om du ska byta dina ekrar själv så bör du bland annat använda en hjulriktare och en nippelcykel. Du hittar dessa och andra verktyg i vår kategori verktyg.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Registrera dig och få specialerbjudanden, tips och nyheter. Nyhetsbrevet kommer ut 1-3 gånger i månaden.