Kundtjänst tfn T: 0410 35 01 88

Mer än 10.000 omdömen

Beställ före
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s
och vi skickar varorna idag

Alpina

I Italien ligger Lomagna, där en av världens producenter av ekrar och nipplar håller till. Det är Alpina Raggi S.p.A. De har producerat ekrar och nipplar till cyklar i Lomagna sedan 1926. Under tiden har sortimentet utvidgats till att även innehållar ekrar, fälgar och kompletta hjul till motorcyklar.

Alpinas cykelsortiment omfattar en rad olika eker- och nippel-typer. Alpina har, via deras mycket innovativa utvecklingsavdelning och täta samarbete med Breda scientific Institute och Milan, som gör de flesta tester och kvalitetskontroller, gjort väldigt många bra produkter. Till exempel var Alpina Raggi de första med en självlåsande nippel, som gör efterspänning av hjul överflödigt.

Alpina Raggi är också underleverantörer till en rad av världens största hjulproducenter. Alpina Raggis eker-sortiment sträcker sig från en vanlig rostfri eker till aerodynamiska ekrar med extra låg vikt och stor styvhet.

Viser 1 til 3 (af i alt 3 produkter)

Viser 1 til 3 (af i alt 3 produkter)

Om du ska byta dina ekrar själv så bör du bland annat använda en hjulriktare och en nippelcykel. Du hittar dessa och andra verktyg i vår kategori verktyg.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad runt de bästa priserna, senaste varorna och bra erbjudanden - Anmäl dig till vårt nyhetsmail
Vi behandlar nedanstående upplysningar förtroligt. Läs mer om vår personuppgifters-politik här.