Kundtjänst tfn T: 0410 35 01 88

Mer än 10.000 omdömen

Beställ före
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s
och vi skickar varorna idag

Accezzi

Accezzi är ett danskt märke, som håller till i Brovst på Jylland.

Accezzi gör primärt produkter ämnade till skidsport, men cyklister har minst en sak gemensamt med skidåkare och det är kalla händer och fötter under vinterperioden. Accezzi har mycket bra produkter för att lösa dessa problem, nämligen engångshand- och fotvärmare. Man kan ta på dem innan en cykeltur om man vet att det är kallt eller ha ett set med i sin sadelväska, så man kan ta på dem på vägen. Engångshand- och fotvärmare har de senaste åren blivit mycket populära hos cyklister. Speciellt handvärmare kan även hjälpa barn med kalla händer. Då behöver bara föräldrarna ha med ett par handvärmare, så man snabbt kan aktivera dem och låta barnet hålla om de mjuka och varma kuddarna. När barnet har fått värme i fingrarna igen, så kan värmen behållas genom att placeras i barnets jacka eller overall, så de är placerade på undersidan av handleden. Man ska vid längre användning vara uppmärksam på att värmarna inte är i direkt kontakt med huden.

Accezzi har också en annan intressant produkt för cyklister och det är deras stövelvärmare, som används innan en cykeltur, så man får på sig en varm sko och därmed kan hålla fötterna varma längre. Stövelvärmarna är också bra till att torka cykelskor och handskar med.

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Fotvärmare - Engångs - För skor
På lager
Dessa engångsfotvärmare aktiveras när embalaget öppnas. Accezzi fotvärmare är enkla att ha med i fickan alternativt lägga i skorna redan när du går hemifrån. De tar inte så mycket plats och får därför... Accezzi | Varunummer: 6938392396354
18:-
Lägg till i korgen Bästa pris-garanti - hittat billigare?
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad runt de bästa priserna, senaste varorna och bra erbjudanden - Anmäl dig till vårt nyhetsmail
Vi behandlar nedanstående upplysningar förtroligt. Läs mer om vår personuppgifters-politik här.