Frakt från 59 SEK 365 dagars returrätt

Yepp Maxi Cykelstol - Hög kvalitet och säkerhet

 

Barnstolen Maxi från märket Yepp är just nu den mest populära cykelstolen på marknaden. Den utmärker sig genom sin höga säkerhet och mycket goda kvalitet.

Yepp Maxi är en innovativ cykelstol med mjukt säte och ryggstöd stöpt i ett. Stolen finns i 5 olika färger (svart, orange, grå, lime och blå), så det finns något för alla.

Yepp har haft öga för detaljer när de har designat cykelstorlen. Den kan nämligen låsas fast på cykeln, så någon inte springer iväg med cykelstolen (till låsen medföljer två nycklar, så bägge föräldrar kan ha en). Om man har oturen att tappa bort sina nycklar till låset, så finns det givetvis möjlighet att köpa ett par extra.

Cykeltolen är monterad på cykelns ram, vilket gör den förhållandevis stötabsorberande.

 

Se våra Yepp cykelstolar här

Säkerhet och Yepp maxi går hand i hand

 

Cykelstolen har en mycket hög säkerhetsnivå, med ett fempunkts-bälte som enkelt kan öppnas med ett enkelt tryck på bägge sidor av klicksystemet som håller ihop bältet.

Stolen har fotstöd, där barnet fötter kan spännas fast så de inte åker in i hjulet eller ut och träffar andra cyklister eller liknande. Fotstöden kan naturligtvis justeras på höjden, så cykelstolen passar barnet under många år.

Denna cykelstorl har gått igenom de strängaste Europeiska säkerhetstesten och bär därför kvalitetsstämpeln Europeisk standard EN 14344 och TNO från Holland.

Om du väljer att köpa cykelstolek här hos oss (Atredo.se) levereras Yepp Maxi cykelstolen med ett monteringsbeslag av riktigt hög kvalitet (extra beslag kan köpas till, om cykelstolen ska kunna monteras på flera cyklar) och en bärförmåga ända upp till 22 kg.