Giros mest populära handske finns också för juniorer, så att cykla på MTB och racing kommer att bli en bra upplevelse. Cykelhandsken ger goda förutsättningar för en optimerad och mångsidig kläderupplevelse. Handskarna är gjo…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Giros mest populära handske finns också för juniorer, så att cykla på MTB och racing kommer att bli en bra upplevelse. Cykelhandsken ger goda förutsättningar för en optimerad och mångsidig kläderupplevelse. Handskarna är gjorda i lätt och ergonomisk design med gel i händerna, vilket minskar chocken i händerna under körning så att handleden inte skadas. Handskenas längd har skurits i designen så att handsken står i linje med handleden och därmed blir mer strömlinjeformad. Materialet visar en kombination av det slitstarka, syntetiska läder på handflatan, vilket ger en bra upplevelse med bättre grepp, medan polyester och spandex ses i resten av handsken. Det betyder att när du köper får du en mångsidig och flexibel handske som kan sträckas på alla leder. Cykelhandskar kan också använda en smartphone med kläder, eftersom de är tillverkade med pekskärmsteknologi.

Ansökan
Bravo Junior från Giro, ger ditt barn goda förutsättningar för en säker och optimerad känsla under körning när du får en andas handske som tål chock. Cykelhandskarna är lättanvändbara med kardborrbandet vid handleden så att handskarna enkelt kan justeras i storlek. Cykelhandskarna är gjorda med ett andningsnät, så att händerna också kan bära fukt och svett.

Specifikationer

  • Handske med korta fingrar modell junior
  • Gelkuddar i handflatan
  • vältränad
  • Palmmaterial: Syntetiskt läder
  • 60% Nylon och 40% Polythan
  • Till hands material: 80% nylon och 20% polyester
  • Töjbar på alla fyra lederna
  • Andningsnät
  • Optimerad EVA-klädsel - 80% kontrollgummi, 10% bentonit och 10% oxiderande
  • På svetsat dra av greppet

kvalitetsnivå
Under många år har Giro visat sig vara en dominerande faktor på marknaden och ger komfort och funktionalitet till både amatörer och proffs. Företaget använder innovativa material och tekniker för att ge kunden den bästa upplevelsen med produkterna. Kunden kan därför vara säker när han köper produkter från Giro.

Underhåll
Vi rekommenderar att du tvättar dina cykelhandskar för hand så att du får bästa resultat med bibehållen livslängd och specifikationer.

Available variants:

XS, S, MDenna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.