Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88

Barncyklar/Juniorcyklar etc.

Barncyklar- Köp den billigt

Barn lär sig ofta att cykla när de är ganska små och därför är det viktigt att man köper en kvalitets-barncykel till dem redan från början. Många cyklar varje dag i hela deras liv. Därför är det väldigt viktigt att man redan från barnsben får en bra upplevelse av cyklar. Vi rekommenderar därför att man köper en kvalitets-barncykel till sina barn.

Vi säljer barncyklar till båda tjejer och killar av hög kvalitet men håller samtidigt nere priset eftersom vi köper in ett stort parti.

Vi har billiga barncyklar från 12” till 18”, vilket motsvarar 2-7 år. Om man är 8 år eller äldre så ska man ha en juniorcykel och inte en barncykel.

Ny barncykel

När man ska köpa en cykel till sitt barn så lönar det sig att ge lite extra, för att vara säker på att cykeln är av en hög kvalitet. Det kommer dessvärre många väldigt dåliga barncyklar till Sverige, där man inte tänkt på det svenska klimatet och hur snabbt cyklarna då rostar bort. Om man betalar lite extra för en barncykel så kommer man efter ett par år kunna sälja den för mer än en billig cykel.

Vi har naturligtvis barncyklar i flera prisklasser så att alla kan hitta en, men vi har alltid och kommer alltid att sälja barncyklar som vi kan stå för och som tål det svenska vädret. Om du är tveksam gällande vilken cykel ditt barn ska ha, så kontakta oss idag och fråga efter någon som är specialist på barncyklar.

Barncyklar med stödhjul

Stödhjul följer med de flesta av våra barncyklar. Om du köper en 12” eller en 16” så medföljer för det mesta stödhjul. Vissa 18” har stödhjul. Man kan köpa stödhjul till både 18” och 20”.

Vilken storlek cykel

När man ska välja en cykel till ett barn så ska man titta på hur många tum cykeln är på och hitta en som passar till barnets längd på benen. Det enklaste sättet att ta reda på vilken tum cykeln ska ha är att besöka hemsidan www.bikesize.se Många tror att man kan köpa en cykel efter barnets ålder och försöker därför ta reda på vilken cykel som t.ex. passar en 6-åring. Problemet är bara att barn på 6 år inte är lika stora. Man kan ha en son på 6 år som är större än en på 7 år eller en på 8 år för den sakens skull. Därför ska man inte bara titta på barnets ålder när man ska välja en cykel. Det finns några huvudregler men kom ihåg att även ta med i beräkningen om ditt barn har väldigt långa ben.