Frakt från 59 SEK 365 dagars returrätt
Här får du ett smart Taurus-bakljus från Abus för permanent montering på din cykel. Lampan är upplyst med 5 lumen och fungerar också som en reflex. Lampan har två dioder drivna av två AA-batterier, med en batteritid på cirka…
Läs mer
SEK 76,00
I lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Frakt från 59 SEK Frakt från 59 SEK
Spørgsmål? Ring på 0410-35 01 88 eller skriv til info@atredo.se
'

Här får du ett smart Taurus-bakljus från Abus för permanent montering på din cykel. Lampan är upplyst med 5 lumen och fungerar också som en reflex. Lampan har två dioder drivna av två AA-batterier, med en batteritid på cirka 50 timmar.

Ansökan
Oxen från Abus ger goda möjligheter för en stark och synlig belysning i trafiken så att man kan vara säker på vägen. Baklyktan kan användas på de flesta bagagebärare där det finns ett mellanrum på 50 mm.

Specifikation:

  • 2 diode
  • Ljusstyrka: 5 lumen
  • kontinuerligt ljus
  • Monterad i bagagebäraren
  • 50 mm avstånd
  • Batteritid (livslängd): 50 timmar
  • Batterier: 2 st. AA 1,5V (inkl.)

Montering
Abus Taurus bakljus är lätt att fästa permanent på din cykels bagagebärare. Det måste bara finnas 50 mm avstånd mellan monteringshålen i bagagebäraren.

kvalitetsnivå
Denna bakljus lever helt upp till den vanliga höga standarden du känner från andra Abus-produkter. Lampan är naturligtvis godkänd och uppfyller alla lagkrav och bestämmelser i området.

Underhåll
Lampan kräver inget särskilt underhåll. Se bara till att den är korrekt installerad och att skruvarna dras åt. Och att batterierna är drivna. Om det är smutsigt kan det rengöras med en fuktig trasa.

EAN: 5705532086205Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.