Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
2 anmeldelser
Denna Bike Attitude avdragare passar till Shimano Hollowtech II och MegaExo vevlager och dessutom finns det avdragare med till att montera av dammskydd vid pedalarmarna. Det finns 12 tappar till ingrepp i vevlagerskålar…
Läs mer
SEK 109,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Denna Bike Attitude avdragare passar till Shimano Hollowtech II och MegaExo vevlager och dessutom finns det avdragare med till att montera av dammskydd vid pedalarmarna. Det finns 12 tappar till ingrepp i vevlagerskålarna, så man undviker att nyckeln glider och därmed kan skada dessa.

Användning
Du ska använda denna avdragare till montering och avmontering av vevlagerskålar. Denna vevlagertyp sitter oftast på racercyklar, mountainbikes och vissa trekkingcyklar. Det krävs inga andra verktyg för att använda en vevlager-avdragare men den del som medföljer och används till avmontering av dammskydd vid pedalarm kan du använda en 16 mm gaffelnyckel till. Fast normalt sitter de inte fast mer än att man klarar detta utan extra verktyg. Shimano Hollowteck II vevlager används oftast tillsammans med 10 växlars-racergrupperna och 9 växlars mountainbike-grupper.

Specifikationer

  • Bike Attitude avdragare till Shimano Hollowtech II och MegaExo vevlager
  • Extra verktyg som kan användas: 16 mm gaffelnyckel till dammskydd
  • Diameter, mätt utvändigt på tapparna är på 42 mm
  • Material: Stål

Kvalitetsniveau
Verktyg från Bike Attitude är utvecklade till gör-det-själv-människan men det finns flera verkstäder som använder dem.

2018-11-25
2017-06-19
Gør hvad den skal - sidste stjerne kunne den få, hvis det lille plastik værktøj (til støvkappen), kunne fastgøres på den store nøgle.