Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
GripGrabs benvärmare är både varma och andningsbara. Den flouricerande färgen gör dig extra synlig i trafiken. Den ergonomiska designen och microfleece-materialet ger en mycket bra komfort.Använ…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

GripGrabs benvärmare är både varma och andningsbara. Den flouricerande färgen gör dig extra synlig i trafiken. Den ergonomiska designen och microfleece-materialet ger en mycket bra komfort.

Användning
Benvärmarna är användbara på kyliga dagar och det kan även vara praktiska att ta med på dagar då vädret kan skifta. Den översta delen av värmarna är utvecklade i silikon, så de inte glider ner.

Specifikationer

  • Färg: Fluorescerande gul
  • Isolerande och andningsbart material
  • Multi-panel design
  • Silikon avslutning
  • Flat-Lock sömmar
  • Reflexlogga

Kvalitetsnivå
Det fluorescerande materialet i dessa GripGrab benvärmare är inte bara extra synligt utan äve varmt och behagligt att ha på. Cyklister som bär områden med flouricerande material minskar risken för att bli påkörd i dagsljus med upp till 40%.

Underhåll
Benvärmarna innehåller: 85% Polyamid och 15% elastan. Värmarna kan maskintvättas med andra textiler i samma färg, men de bör inte blekas, torktumlas, strykas eller vridas hårt.

Vägledande storleksguide
Måtten är tagna med textilet i neutral i sträckt position. Storleken du ska välja beror också på hur stor kompression från benvärmarna.

 

Neutral
Omkrets i cm
Topp-Botten

Sträckt
Omkrets i cm
Topp-Botten

Small

18 - 9,5 cm

28 - 17 cm

Medium

19 - 10 cm

30 - 19 cm

Large

20,5 - 10,5 cm

32 - 20 cm

 

No reviews for this item.