Dessa Classic benvärmare från GripGrab är framställda i ett behagligt fleecematerial, som sitter bekvämt och ger en isolerande känsla, kombinerat med andningsbara egenskaper. Benvärmarna är utvecklade till vår- och höstperiod…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Dessa Classic benvärmare från GripGrab är framställda i ett behagligt fleecematerial, som sitter bekvämt och ger en isolerande känsla, kombinerat med andningsbara egenskaper. Benvärmarna är utvecklade till vår- och höstperioden. Dessutom är dessa benvärmare designade i en Hi-Vis neongul färg, som optimerar din synlighet i trafiken och gör att både bilister samt cyklister enklare kan se dig.

Användning
Benvärmarna från GripGrab kan användas till både cykling och löpning. Du är garanterad både hög synlighet, komfort och andningsbarhet. Därmed får du en behaglig upplevelse när du tar på dig dessa benvärmare. Dessutom är benvärmarna utvecklade med silikon, så du inte riskerar att de åker ner eller rullar upp under träningen.

Specifikationer

  • Färg: Hi-Vis neongul
  • Isolerande material som andas
  • Multi-panel design
  • Silikongrepp
  • Flat-lock sömmar
  • Reflexlogga

Kvalitetsnivå
GripGrab är kända för kvalitetssäkra och användarvänliga produkter, som lever upp till varje atlets behov. Materialen kommer från noga utvalda producenter, som kan leva upp till GripGrabs höga kvalitetskrav.

Underhåll
Du kan maskintvätta dessa benvärmare i 30 grader. Vi rekommenderar alltid att man använder ett sporttvättmedel, eftersom det kan förlänga levnadstiden på sportkläder.

Vägledande storleksguide

 

Lår omkrets i cm.

Small

43 - 50 cm

Medium

50 - 58 cm

Large

58 - 67 cm

Available variants:

S

Inga recensioner för denna produkt.