Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
2 anmeldelser
Med dessa AquaRepel-benvärmare får du kvalitetsbenvärmare som är isolerande, vattenavvisande samt andas. Teknologin som gör dessa benvärmare vattenavvisande är inbyggda i själva tyget.…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 18
Prismatch Prismatch på alla varor
Varan är fraktfri Fraktfritt vid SEK 599,00

Med dessa AquaRepel-benvärmare får du kvalitetsbenvärmare som är isolerande, vattenavvisande samt andas. Teknologin som gör dessa benvärmare vattenavvisande är inbyggda i själva tyget. Detta betyder att den vattenavvisande effekten inte försvinner med tiden. Designen ger maximal komfort och prestationsförmåga. Frontpanelen är gjord av ett vindtätt material och baksidan är mer elastisk samt har en diagonal söm bakom knät.

Användning
Dessa benvärmare passar till såväl motionären som den professionella, som vill ha kvalitetskläder och en bra passform. Benvärmarna har silikon runt anklarna, som gör att vind och vatten inte kommer in, samt en bred kant med integrerat silikon runt låret så de inte glider ner.

Specifikationer

  • Vattenavvisande
  • Vindtät frontpanel
  • Andas
  • Anatomisk passform
  • Diagonal söm på baksidan
  • Silikongrepp med RED-detaljer

Underhåll
Kan maskintvättas men inte strykas eller torktumlas.

Vägledande storleksguide
Storlekar mätt utifrån lårens omkrets i cm:

Small - 43-50 cm

Medium - 50-58 cm.

Large -58-67 cm.

2018-04-12
Lever helt op til mine forventninger. Sidder godt fast og varmer godt. Holder vinden fint ude. Har endnu ikke prøvet dem i regnvejr.
2016-12-12
skal bruges til julegave, men som altid fra cykelpartner en god kvalitet