CT 500 är namnet på denna cykelsko från Shimano. Cykelskon är en mycket bra allround cykelsko, som är designad till Urban-bruk, med möjlighet för att användas till vanliga pedaler. Med de fördelarna som skon har, i förhålland…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

CT 500 är namnet på denna cykelsko från Shimano. Cykelskon är en mycket bra allround cykelsko, som är designad till Urban-bruk, med möjlighet för att användas till vanliga pedaler. Med de fördelarna som skon har, i förhållande till traditionella skor, kan du dessutom montera klossar under sko, så den kan användas till klick-pedaler. Skons överdel är i syntetiskt läder, som är lättare och mer hållbart än naturligt läder.

Skons mittsula har stötabsorberande EVA-material, som ger mer komfort när man går med skorna. Dessutom är sulan lätt att montera klossar på, så klickpedaler kan användas. Kompatibla pedaler är Shimano SPD samt Shimano Click'r. När klossarna är monterade under skon kan du fortfarande gå med dem, eftersom klossen sitter uppe i sulan. Skons överdel stängs med snörning och ger en flexibel anpassning.

Användning
Denna dam-cykelsko kan användas till vanliga pedaler eller klickpedaler.

Specifikationer

  • Urban-sko dam
  • Passar till City- eller Touring-bruk
  • Kompatibel med klick-pedaler
  • Överdel i syntetiskt läder
  • Snörning
  • Gummisula
  • EVA stötabsorberande mittsula
  • Vikt: 326 gram (Str. 40)
  • Färg: Mörkblå
  • OBS: Klossar köpes separat (se relaterade varor)

Kvalitetsnivå
Med en produkt från Shimano kan du vara säker på att få kvalitet. Du som kund kan därför känna dig trygg när du köper varor från Shimano.

Underhåll
Denna produkt kräver inget särskilt underhåll men får gärna torkas av med en fuktig trasa, om den blir smutsig.

Hitta rätt storlek
Det är viktigt att du väljer rätt storlek när du ska köpa en cykelsko. Därför ska du mäta din fot från häl fram till den längsta tån och därefter hitta rätt storlek i tabellen nedan. Det är normalt att du ska ha en storlek större i cykelskor än du normal har. Vi rekommenderar att du mäter bägge fötter, eftersom det kan vara skillnad på dem. Se till att du står upp när du mäter foten, så vikten fördelas korrekt, och dessutom bör du lägga till runt 5 mm extra.

Nedanstående tabell är vägledande och utarbetad av Shimano. På grund av skillnaden på fötters bredd kan det förekomma avvikelser i förhållande till tabellen, även om du valt rätt storlek utifrån måtten.

 

Str 36 22,5 cm
Str 37 23,1 cm
Str 38 23,8 cm
Str 39 24,5 cm
Str 40 25,1 cm
Str 41 25,8 cm
Str 42 26,5 cm
Str 43 27,1
Str 44 27,8 cm

 

 

 

 

Inga recensioner för denna produkt.